torsdag den 8. august 2013

Tilbage efter en dejlig ferie i Norge

 Så er vi kommet hjem fra en dejlig ferie fra Norge.
Et af højdepunkterne for mig er som sædvanlig besøgene i de store Scrapbook butikker de har i Norge. Den første vi var i, var Unik Hobby, som så viste sig at være lukket, så vi tog en overnatning i Hamar, så jeg kunne komme derind dagen efter.

 Så var jeg også en tur i Bikuben i Strømmen, som jo er så stor, at man slet ikke kan overskue det. Der er endda bord med blade til mændene.

 Inden vi skulle med færgen kunne jeg lige nå Kreativ Hobby i Larvik, men som i kan se, kom jeg også der til lukkede døre. Øv
 Men det blev da til lidt godt, selvom det ikke ser ud af meget når man køber dies.

Og takket være Donna, fik jeg også lavet en del kort på turen. Det er bare så dejligt at kunne sidde og sy i bilen, når man skal køre i 4 dage på sådan en ferie. Så nu skal de bare pyntes.

Tak for besøget og rigtig god aften

5 kommentarer:

KFE Design sagde ...

Det er da imponerende, hvor meget du har fået lavet af kort i bilen. Bamserne ser super søde ud. Dine indkøb er uden tvivl også spændende, men det forventer jeg at vi får at se resultatet af de næste måneder her på bloggen, men held og lykke med dem.

Helle Åbyen sagde ...

Dejligt i havde en god ferie, og hvor er det dejligt du er hjemme igen.....
Tak for de fine ting du havde købt til mig, du er en skat.
Bare man ikke skulle sejle til Norges land.... Så kunne vi jo hurtigt tá en tur derop og få vores behov indfriet.....

Karina Kræmmergaard sagde ...

Lyder til en rigtig dejlig tur...og skønne ting du har købt :) Den grå til venstre i billedet...rensdyret er det en punch eller ?? Lidt svært at se :)

Louise Hou sagde ...

Ja Karina, Rensdyret er en punch fra EK Succes. Jeg synes også, jeg har set den herhjemme.

Jeanne Ketilsson sagde ...

Hej Louise. Dejligt for dig at I havde en skøn ferie. Jeg er målløs over alt det du kan nå at lave selvom det må ryste når man sidder i en kørende bil. Du er bare fantastisk